Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka donirala dječije igralište vrtiću u Kozarskoj Dubici

Sberbank a.d. Banja Luka godinama unazad nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima.
S obzirom da je decembar mjesec darivanja, u skladu sa prazničnim raspoloženjem Sberbank a.d. Banja Luka je ovom prilikom donirala dječije igralište vrtiću „Pčelica“ u Kozarskoj Dubici.

„Dječiji vrtić „Pčelica“ iz Kozarske Dubice nam se obratio sa molbom za donaciju vanjskog dječijeg igrališta, te smo odlučili da kao društveno odgovorna institucija učestvujemo u nabavci i donaciji ovog igrališta, s obzirom da je ovaj vrtić jedini na području ove opštine, te da broji oko 170 djece koja borave u ovoj ustanovi. Igralište u krugu vrtića je bio u veoma lošem i trošnom stanju, te će donacija novog igrališta od strane naše Banke zasigurno uljepšati boravak mališana u ovom vrtiću“, izjavila je ovim povodom Zorana Babić, rukovodilac filijale Kozarska Dubica.

Vrtić „Pčelica“ u Kozarskoj Dubici krasi novo dječije igralište, a tobogani, ljuljačke i ostali rekviziti za igru zadovoljiće potrebe djece koja će imati lijep i nov vanjski prostor za igru.
„Mališani u našem vrtiću će spremni i u mnogo boljem vanjskom okruženju dočekati 2021. godinu zahvaljujući donaciji Sberbanke. Ovom prilikom im se zahvaljujemo na tome što su se odazvali našem pozivu i prepoznali značaj novog igrališta za djecu. Na ovaj način osvježili smo vanjski prostor u kojem naši mališani borave, te je omogućeno da u mnogo ljepšem i veselijem ambijentu provode svoje vrijeme, kada to dozvoljavaju vremenski uslovi“ izjavila je Gordana Radović, direktor vrtića „Pčelica“. 

 

Trebate pomoć?