Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

ATOS BANK Online

Nova platforma digitalnog bankarstva

Najava nove platforme digitalnog bankarstva

Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da najavimo novu platformu digitalnog bankarstva ATOS BANK Online, koja će svim našim klijentima biti dostupna od sredine mjeseca aprila!

Naime, ATOS BANK Online će objediniti dva digitalna kanala (ATOS mBank i Online banking), koji su do sada bili razdvojeni na dvije usluge, što će korisnicima omogućiti još veću dostupnost bankarskih usluga.

Postojeći digitalni kanali ATOS mBank i Online Banking će u jednom periodu biti aktivni paralelno sa novom digitalnom platformom ATOS BANK Online. Nova digitalna platforma ATOS BANK Online će imati mjesečnu naknadu koja će iznositi 3 KM, a koja će se početi naplaćivati od 01.06.2023. godine. Do tog momenta korištenje usluge će biti bez naknade.

Za klijente koji koriste neke od paketa računa nova digitalna platforma će biti uključena u aktuelnu mjesečnu naknadu za pakete računa. Sve mjesečne naknade koje se odnose na usluge ATOS mBank i Online Banking će se i dalje redovno naplaćivati po trenutno važećim naknadama do 01.06.2023. godine, dok će Banka pravovremeno informisati sve klijente o tačnom datumu gašenja postojećih usluga.

Ovom prilikom posebno obavještavamo korisnike trenutnih digitalnih kanala ATOS mBank i Online Banking, da će imati mogućnost paralelnog korištenja nove digitalne platforme ATOS BANK Online odmah po zvaničnom puštanju u rad nove usluge. Svim korisnicima Banka će automatski poslati pristupne parametre za aktivaciju nove platforme i to korisničko ime na email adresu i privremenu lozinku kroz SMS poruku.

Više informacija donosimo uskoro.

Dokumenti

Trebate pomoć?