Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Bank@Work

Vaša Banka na Vašem radnom mjestu

Apliciraj online
  • Posebna ponuda samo za Vas!
  • Dolazak na Vaše radno mjesto sa pripremljenom dokumentacijom
  • Brzo, lako i jednostavno, bez dodatnih troškova i čekanja u poslovnicama

Bank@Work

Vaša Banka na Vašem radnom mjestu!

Bank@Work je koncept prodaje proizvoda banke koji omogućava unapređenje saradnje između poslovnog subjekta i njegovih zaposlenih sa jedne strane i banke partnera sa druge strane. Sam proces je zasnovan na koristima za sve učesnike koji se u njemu pojavljuju. Osnovu koncepta možemo sažeti u jednu rečenicu „Vaša banka na Vašem radnom mjestu“.

Ukoliko želite da ostvarite uštede u Vašem poslovanju ali i da Vašim zaposlenim obezbijedite specijalne uslove u vidu smanjenja kamatnih stopa ali i naknada za sve vrste bankarskih proizvoda onda ste na pravom mjestu !

Poslovni subjekti svakodnevno čine napore da povećaju dobit kombinujući povećanje prihoda i smanjenje troškova ali i nastoje da povećaju zadovoljstvo svojih zaposlenih što je jedan od osnovnih parametara koji preduzeće čine konkurentnim i uspješnim.

ATOS BANK AD Banja Luka Vam pruža mogućnost da ostvarite uštede odnosno da smanjite troškove u većini poslova koje obavljate sa bankom, kao što su platni promet ali i kamatne stope po svim vrstama kredita. Pored toga, nudimo Vam mogućnost da svojim zaposlenima pomognete da ostvare značajne uštede jer smo i za njih pripremili specijalne ponude u okviru našeg programa „Vaša banka na Vašem radnom mjestu“.

Napominjemo da je uključenje u program „Vaša banka na Vašem radnom mjestu“ potpuno BESPLATNO i za Vas kao poslodavca ali i za Vaše zaposlene.

Dinamika sadašnjice pojedincu uskraćuje slobodno vrijeme koje je svima jako dragocjeno. Sberbank AD Banja Luka Vam, pored uštede novca koju ćete ostvariti putem specijalnih uslova na svim proizvodima i uslugama banke, štedi i dragocjeno vrijeme!

Vrijeme više nećete trošiti na dolazak u banku, dovoljno je da nas kontaktirate i mi dolazimo kod Vas, gdje ćemo Vam prezentovati našu ponudu.

Počnite sa uštedama Već sada !

Ukoliko želite da posjetimo Vašu kompaniju popunite online zahtjev ili nas kontaktirajte putem e-mail adrese: [email protected].

Brzo, lako i jednostavno - bez čekanja u poslovnicama, uz posebne uslove a sve to u Vama odgovarajuće vrijeme na Vašem radnom mjestu.

Bank@Work - Vaša Banka na Vašem radnom mjestu!

Zainteresovan/a sam za Bank@Work ponudu

Unesite svoje kontakt podatke i mi ćemo Vam se javiti

Pošaljite zahtjev online i pojednostavite proces ugovaranja

Opis procesa

  • Popunite formu

    Popunite online formu

  • Kontakt

    Kontaktiraće Vas naš Savjetnik za preduzeća

  • Sastanak

    Dolazak na Vaše radno mjesto sa pripremljenom dokumentacijom

Trebate pomoć?