Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka donirala interaktivnu tablu i sportske rekvizite OŠ “Desanka Maksimović” iz Trna

Godinama unazad, Sberbank Banja Luka nastoji da kroz angažmane na proјektima društveno odgovornog poslovanja bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje, te je Osnovnoj školi “Desanka Maksimović” iz Trna donirala interaktivnu tablu i više vrsta lopti za sportske aktivnosti ove škole.

“Sberbank Banja Luka, u duhu društveno odgovornog poslovanja, već godinama doprinosi potrebama lokalnih zajednica. Obrazovanje ima jako važnu ulogu u svakom društvu, te nam je iz tog razloga zadovoljstvo što smo donacijom interaktivne table, koja ima bezbroj mogućnosti za informatičko obrazovanje i napredovanje svakog učenika, osavremenili nastavni proces u ovoj školi. Lopte za sportske aktivnosti koje smo obezbjedili biće u funkciji igre i zdravog razvoja svakog djeteta. Nadamo se da smo kroz ovu donaciju omogućili kvalitetnije i uspješnije odvijanje nastave u ovoj obrazovnoj ustanovi “ rekao je Aleksandar Kesić, predsjednik Uprave Sberbank Banja Luka.

OŠ “Desanka Makismović” iz Trna postala je bogatija za još jedno nastavno sredstvo, zahvaljujući donaciji Sberbanke. Radoslav Savanović, direktor ove škole izrazio je zahvalnost Sberbanci koja je prepoznala potrebe ove obrazovne ustanove i dala značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti.

“Nabavkom i korišćenjem interaktivne table, koja ima bezbroj mogućnosti za informatičko obrazovanje, poboljšaćemo nastavni proces u našoj školi. Lopte će biti u funkciji sportskih aktivnosti i igre. Sberbank Banja Luka je ovom donacijom poboljšala tehnološku opremljenost naše škole i dala dodatnu motivaciju našim učenicima, kojima će na ovaj način biti poboljšan kvalitet obrazovanja.” istakao je Savanović.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše Banke i važan je dio korporativne kulture, a ove donacije predstavljaju samo neke u nizu naših aktivnosti, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.

 

Trebate pomoć?