Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka podržala „Banja Luka Ladies Open 2017“

Sberbank a.d. Banjaluka je i ove godine tradicionalno podržala organizaciju četvrtog teniskog turnira „Banja Luka Ladies Open 2017“.

Turnir organizuje Teniski klub Banja Luka, te se isti održava u periodu od 3. do 11. juna 2017. godine. Radi se o profesionalnom turniru, u kojem se učesnicama dodjeljuju WTA bodovi i jedini je ženski profesionalni turnir u Bosni i Hercegovini. Na takmičenju učestvuju teniserke iz 17 zemalja,  32 igračice u glavnom žrijebu, a 48 u kvalifikacijama za glavni turnir.

“Za razliku od prethodne tri godine, nagradni fond turnira je povećan sa 10.000 na 15.000 dolara. Povećanjem nagradnog fonda unapređen je i kvalitet samog turnira. Polovina učesnica u kvalifikacijama je rangirana na svjetskoj WTA listi što do sada nije bio slučaj. Kada je u pitanju glavni turnir, najbolje rangirana je Anastazija Vdovenko. Razlika između najbolje i najslabije rangirane igračice turnira je samo 100 bodova, te možemo očekivati kvalitetne i neizvjesne mečeve. ”, rekao je direktor turnira Saša Stovragović.

„Prepoznali smo značaj ovog turnira za razvoj bijelog sporta u Banjaluci, te smatramo da je veoma bitno ulagati u sportske manifestacije ove vrste. Podrška sportu, a samim time i zdravom načinu života nam uvijek predstavlja veliko zadovoljstvo i jedan je od glavnih postulata kojim se vodimo.“ izjavio je ovim povodom izvršni direktor Sberbank a.d. Banja Luka, Sandro Mihajlović.

„Banja Luka Ladies Open 2017“ traje do nedelje 11. juna, kada će se i igrati finalni meč.

 

Trebate pomoć?