Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka ponosni sponzor timske trke „Sberbank 5K BIZZ UP Run“

Sberbank Banja Luka je ove godine ponosni sponzor „Sberbank 5K BIZZ UP Run“ trke, koja je namijenjena kompanijskim timovima. Promocija zdravog načina života jedna je od vrijednosti koju Sberbank njeguje, a među zaposlenima ove banke je mnogo onih kojima rekreativne aktivnosti predstavljaju stil i način života.

„Zadovoljstvo nam je što smo ove godine podržali projekat kao što je „Sberbank 5K BIZZ UP Run“ trka, koja promoviše sport i zdrav način života. Ovakva sportska manifestacija je jako važna za podizanje svijesti o bavljenju fizičkom aktivnošću i zdravom načinu života. Takođe smo ponosni na naše zaposlene, koji će biti učesnici ove trke i koji će uz često citiranu latinsku izreku „Mens sana in corpore sano - u zdravom tijelu zdrav duh“, još jednom potvrditi jednu od vodilja naše korporativne kulture – MI SMO TIM. Sigurni smo da će  Banja Luka u subotu, 7. septembra biti epicentar sporta, pozitivne energije i jedne nezaboravne sportske priče“, rekao je Aleksandar Kesić, predsjednik Uprave Sberbank Banja Luka.

„Sberbank 5K BIZZ UP Run“ trka će biti upriličena u sklopu jesenje manifestacije „Run&More PARK“, 7. septembra u banjalučkom parku „Mladen Stojanović“, najljepšoj oazi Banjaluke.

 

Trebate pomoć?