Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka ulaže u studente Ekonomskog fakulteta

Banja Luka – Sberbank a.d. Banja Luka je pokrenula program stručnog osposobljavanja i usavršavanja za apsolvente koji su pri kraju studija i studente koji su tek završili studije Ekonomskog fakultat u Banjaluci.

 

Rada Radišić, rukovodilac Službe ljudski resursi, Sberbank a.d. Banja Luka je ovim povodom izjavila: „Završetak studija, potraga za poslom i preuzimanje odgovornosti za vlastitu budućnost, egzistenciju i samostalno odlučivanje je faza u kojoj se najviše nalaze mladi ljudi koji upravo završavaju ili su završili studije. Želeći da podržimo mlade ljude, njihov razvoj nakon fakulteta i odgovornosti koje preuzimaju sa narednim životnim uspjesima i izazovima Sberbank a.d. Banja Luka je u saradnji sa Ekonomskim fakultetom iz Banjaluke omogućila studentima Ekonomskog fakulteta da steknu iskustvo u procesu zapošljavanja, a nakon toga i teorijsko i praktično iskustvo u bankarstvu. Nakon završenog perioda stručnog osposobljavanja i usavršavanja od tri mjeseca kandidati, koji pokažu najbolje rezultate u periodu angažovanja će dobiti ponudu za posao i mogućnost daljeg razvoja i građenja karijere u Sberbank a.d. Banja Luka.“ Ona dalje naglašava da je potrebno da studenti ispunjavaju određene kriterijume kako bi mogli da se prijave na program, a najvažniji je da imaju status apsolventa Ekonomskog fakulteta sa jednim ispitom do završetka studija ili su završili Ekonomski fakultet u proteklih šest mjeseci.

 

Sberbank a.d. Banja Luka u okviru ovog programa upoznaje studente sa bankom i bankarskim poslovanjem, pogotovo u pogledu digitalnih proizvoda i usluga, te osposobljava studente u pogledu komunikacionih i prodajnih vještina.

 

Više informacija o navedenom programu je moguće pronaći na zvaničnoj stranici www.sberbankbl.ba a prijavu sa biografijom je potrebno poslati na mejl adresu [email protected]

 

 

Kontakt za medije:

Služba marketinga i komunikacija

Jevrejska 71, Banja Luka

Tel.: 051/246-441

[email protected]

 

Trebate pomoć?