Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

ATOS BANK podržala odlazak predstavnika na Ekonomijadu 2024

21.02.2024. Novosti

ATOS BANK a.d. Banja Luka nastoji da što više bude uključena na polju društveno odgovornog djelovanja, te da na praktičan način pomogne rad institucija u zajednicama u kojima posluje. 

U duhu društveno odgovornog poslovanja ATOS BANK je podržala odlazak predstavnika Ekonomske škole Banja Luka na Ekonomijadu 2024. S obzirom da su i u godinama koje su iza nas sa Ekonomskom školom realizovali brojne projekte trude se da i dalje rade na unapređenju kvaliteta obrazovanja. Iz ATOS banke poručuju da im je zadovoljstvo što mogu da pomognu i podrže odlazak predstavnika škole na Ekonomijadu 2024, jer obrazovanje igra jako važnu ulogu u svakom društvu. 

Sonja Tomaš, direktor Ekonomske škole Banja Luka zahvalila se Atos banci na podršci, te poručila da ovom donacijom su dali značajan doprinos radu ove obrazovne ustanove. 

ATOS BANK će se i dalje truditi da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti radi na stvaranju čvrstih veza  sa zajednicom i boljem razumijevanju njenih potreba. 

 

Trebate pomoć?