Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

ATOS BANK misli na budućnost najmlađih

ATOS BANK a.d. Banja Luka i ove godine, na Svjetski dan štednje poklanja vrijedne poklone bebama rođenim na teritoriji Republike Srpske na dan 31. oktobar – Svjetski dan štednje. U pitanju su pokloni u vidu štednih knjižica sa početnim novčanim ulogom od 100 KM na štednom računu, a porodiljama poklon u vidu uređaja koji će im zasigurno biti od koristi u prvim mjesecima sa bebom.

“Trudimo se da svake godine aktivnostima na Svjetski dan štednje, ovaj datum obilježimo sa roditeljima i našim najmlađim sugrađanima. S obzirom da dolazak prinove predstavlja jedan od najsrećnijih trenutaka u životu jedne porodice, ATOS BANK svake godine kroz simboličan gest čini taj dan još radosnijim. Smatramo da na ovaj način, obilježavajući važan i značajan datum, podsjećamo sve da štednjom i odgovornim odnosom prema novcu stvaramo sigurnu i bezbjednu budućnost, a upravo to želimo roditeljimo i njihovim mališanima.” izjavio je ovim povodom Sandro Mihajlović, član uprave ATOS BANK a.d. Banja Luka.

Načelnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS prof.dr Vesna Ećim- Zlojutro izrazila je zahvalnost ATOS Banci na darivanju beba rođenih na dan 31.10.2022. godine.

„Već godinama unazad cijenimo podršku ATOS Banke koja našim novim najmlađim sugrađanima i njihovim roditeljima uljepšava dodatno ovaj dan, simboličnim gestom u vidu štednih knjižica. Naša saradnja je već tradicionalna, te svake godine zajedno na ovaj način skrećemo pažnju na značaj Svjetskog dana štednje. Ovom prilikom se još jedanput zahvaljujem ovoj Banci u ime najmlađih stanovnika Republike Srpske.“ izjavila je Ećim – Zlojutro.

Rukovodioci filijala u kojima poslujemo širom Republike Srpske takođe su posjetili porodilišta, te porodiljama uručili poklon koji će im biti od koristi u prvim mjesecima sa bebom, i štedne knjižice sa početnim novčanim ulogom od 100 KM.

 

Trebate pomoć?