Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Obavještenje - Hrvatska kuna se povlači iz opticaja

17.11.2022. Novosti

Poštovani klijenti, 

Dana 01.01.2023. godine,  Republika Hrvatska uvodi euro kao nacionalnu valutu umjesto hrvatske kune (oznaka HRK), koja će kao sredstvo plaćanja biti povučena iz opticaja.

Shodno tome, obavještavamo vas da će Banka zaključno sa danom 30.11.2022. godine obustaviti otkup i prodaju u valuti HRK na šalterima Banke u gotovom novcu.

Banka će vršiti prijem naloga za plaćanje prema inostranstvu u valuti HRK do dana 29.12.2022. godine.

Sredstva koja imate na računu u ATOS BANK a.d. Banja Luka u valuti HRK možete konvertovati u valutu prema vašem izboru do 30.12.2022. godine.

Ukoliko to ne učinite do navedenog roka, Banka će zatečena sredstva na računu u valuti HRK automatski konvertovati u valutu EUR primjenjujući posljednji važeći srednji kurs za valutu HRK koji je objavila Centralna banka Bosne i Hercegovine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na besplatan broj Kontakt centra 0800 59 999 ili u poslovnicama ATOS BANK a.d. Banja Luka.”

 

S poštovanjem, 

Vaša ATOS BANK a.d. Banja Luka

 

Trebate pomoć?