Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

ATOS BANK a.d. Banja Luka nudi “KREDIT ZA SVE”

ATOS BANK a.d. Banja Luka pokrenula je akciju za nenamjenski i zamjenski kredit “KREDIT ZA SVE”, nudeći svojim klijentima mnoge pogodnosti u okviru ove akcije koja će trajati do kraja 2022. godine. 

“Naša kreditna ponuda kreirana je u skladu sa željama i potrebama klijenata, kojima je potreban jednostavan i brz pristup kreditnim sredstvima, za svaku namjenu i zamjenu. Uz naš “KREDIT ZA SVE” klijenti imaju mogućnost da jednostavno, brzo i lako realizuju svoje finansijske planove i želje. U pitanju je nenamjenski i zamjenski kredit koji nudi rješenje za sve male i velike planove klijenata. U okviru ove akcije maksimalan iznos kredita je do 50.000 KM, rok otplate do 10 godina, kamatna stopa već od 4.49% (EKS od 6.72%), i to bez žiranata i hipoteke. Naime korisnicima kredita koji prilikom apliciranja za kredit zahtjev pošalju putem naših onlajn servisa ( veb stranica, elektronsko i mobilno bankarstvo) obrada kredita je bez naknade“, izjavio je ovim povodom Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala ATOS BANK a.d. Banja Luka.

Iz ATOS BANK a.d. Banja Luka naglašavaju da klijenti imaju mogućnost izbora fiksne ili promjenljive kamatne stope.Takođe, u svoju redovnu ponudu uveli su i kreditnu liniju za državljane BiH koji su zaposleni u inostranstvu, koja omogućava da po povoljnim uslovima riješe stambeno pitanje, a jedna od novina jeste dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 3 plate. 

Više informacija o proizvodima i uslugama svi zainteresovani mogu dobiti na besplatan broj Kontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama ATOS BANK a.d. Banja Luka kao i putem internet stranice banke www.atosbank.ba.

 

Trebate pomoć?