Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka brine o najmlađima

U duhu društveno odgovornog poslovanja, Sberbank a.d. Banja Luka nastavlja da osluškuje potrebe svih kategorija društva, te na taj način doprinosi potrebama lokalnih zajednica, a ovaj put prioritet su najmlađi, i to oni mališani koji odrastaju bez roditeljskog staranja.
Donacija dječijih krevetaca kao i drugih neophodnih stvari za njihovu svakodnevnicu, poput madraca, posteljine i igračaka za krevece, stigla je danas u Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”.

“Ova donacija je samo jedna u nizu aktivnosti kojima želimo da stvaramo čvrste veze sa zajednicom, te da bolje razumijemo njene potrebe, a samim tim i doprinesemo boljem i naprednijem okruženju za sve nas. Dom “Rada Vranješević” obavlja izuzetno važan i plemenit posao brigom i odgovornošću za svu djecu i omladinu koja tamo borave, te smo se odlučili da našom donacijom najmlađima, učinimo boravak što ugodnijim i kvalitetnijim. Zadovoljstvo nam je što smo kroz ovu donaciju pružili pomoć u poboljšanju uslova rada ove ustanove, te se nadamo da ćemo uspjeti da izmamimo osmijeh mališanima koji ovdje borave” rekla je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Sberbank a.d Banja Luka.
Vladimir Kajkut, direktor Doma “Rada Vranješević” primio je ovu donaciju, te ovim povodom izrazio zahvalnost Sberbanci koja je dala značajan doprinos ovoj ustanovi.
“Donacijom dječijih krevetaca kao i dodatne neophodne opreme za mališane, Sberbank a.d. Banja Luka je pokazala da misli na naše najmlađe, a na ovaj način su omogućeni bolji uslovi za njihov boravak u našoj ustanovi. Ovom prilikom se još jedanput zahvaljujemo Sberbanci što je prepoznala naše potrebe i što ćemo uz njihovu podršku djeci, uljepšati okruženje u kojem borave, razvijaju se i napreduju.” izjavio je Vladimir Kajkut, direktor Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”.

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbank a.d. Banja Luka, koja će se i dalje truditi da kroz ovakve angažmane pruži podršku lokalnim zajednicama.

 

Trebate pomoć?