Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka: Izvučeni dobitnici velike Mastercard nagradne igre

Sberbank Banja Luka je u oktobru u saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala veliku nagradnu igru, a glavna nagrada je putovanje za dvoje u jedinstvenu Moskvu. Izvlačenje dobitnika nagradne igre je izvršeno kompjuterski, slučajnim odabirom 12. novembra 2019. godine, a od strane nezavisne komisije. Klijenti Sberbank Banja Luka su imali priliku da pored putovanja u Moskvu osvoje i i druge vrijedne nagrade.

Srećni dobitnici su osvojili sljedeće nagrade:

  • Putovanje za dvoje u grandioznu Moskvu

           Nemanja Šućur, Banja Luka

  • 2 Sony televizora ( 55” 4K Android )

           Admir Čavka, Banja Luka

           Milena Jošić, Doboj

  • 2 Samsung Galaxy S10+ telefona

           Miro Kundačina, Banja Luka

           Dragan Ritan, Banja Luka

Pravo na nagradu su ostvarili korisnici Mastercard Debit, Mastercard Standard i Mastercard Gold kartice Banja Luka sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske, pod uslovom da za vrijeme trajanja nagradne igre obave najmanje jednu kupovinu sa ovim karticama, na bilo kojem prodajnom mjestu koje prihvata Mastercard karticu u zemlji i svijetu. Nagradna igra je trajala 30 dana, u periodu od 01. oktobra do 30. oktobra 2019. godine. Pravila nagradne igre su odobrena od strane Ministarstva finansija RS, Republička uprava za igre na sreću.

 

Trebate pomoć?