Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Vrijedni pokloni za bebe rođene 31. oktobra

Sberbank Banja Luka misli na budućnost najmlađih

Dolazak prinove predstavlja najsrećniji trenutak u životu jedne porodice. Kako bi ovaj dan učinili još radosnijim Sberbank Banja Luka, već tradicionalno, petu godinu za redom poklanja vrijedne poklone bebama rođenim u Republici Srpskoj na dan 31. oktobar - Svjetski dan štednje.

Uz čestitiku za srećno i bezbrižno djetinjstvo, Sberbank Banja Luka bebama rođenim na teritoriji Republike Srpske, na Svjetski dan štednje, poklanja štedne knjižice sa početnim novčanim ulogom od 100 KM na štednom računu, a porodiljama poklon u vidu uređaja koji će im zasigurno biti od koristi u prvim mjesecima sa bebom. 

 Predstavnici Sberbank Banja Luka, predsjednilk Uprave Aleksandar Kesić i član Uprave Sandro Mihajlović posjetili su UKC RS i čestitali porodiljama na nasjrećnijem danu.

 U ime Banke, poklone za majke i bebe uručio je Sandro Mihajlović, član uprave Sberbank Banja Luka, koji je tokom posjete porodiljama poželio brz oporavak i srećnu budućnost za njihove bebe.

 Predsjednik Uprave Sberbank Banja Luka, Aleksandar Kesić je ovom prilikom izjavio:

 „Svake godine ovaj datum obilježavamo sa roditeljima i našim najmlađim sugrađanima, i na ovaj način podstičemo naše sugrađane da je štednja prvi korak u sigurnu budućnost. Kako bi uveličali najljepše trenutke roditeljima, a to je dolazak novog člana porodice i ove godine smo im uručenjem štednih knjižica za njihove mališane, poželjeli srećnu i sigurnu budućnost. Djeca su naše bogatstvo, auz štednju svojoj djeci možete osigurati bezbrižnu budućnost.„izjavio je Kesić.

 UKC RS na čelu sa prof. dr Vladom Đajićem iskazao je zahvalnost predstavnicima Sberbank Banja Luka na darivanju beba rođenih na dan 31.10.2019. godine.

 „Ovakve akcije su za pohvalu i to je znak pažnje prema majkama u njihovim najznačajnijim trenucima u životu. Podrška naših prijatelja iz Sberbanke je dokaz da su oni društveno odgovorna institucija i nadam se da će u duhu pronatalitetne politike nastaviti dalje sa sličnim akcijama“, rekao je prof. dr Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS.

Rukovodioci filijala u kojima poslujemo širom Republike Srpske takođe su posjetili porodilišta, te porodiljama uručili poklon koji će im biti od koristi u prvim mjesecima sa bebom, i štedne knjižice sa početnim novčanim ulogom od 100 KM.

 

Trebate pomoć?